Hardware Cell Phone Kjo lejon GPS Tracking


teknologjinë Cell phone është përmirësuar me të vërtetë, dhe telefonat mobil e sotme janë të pajisura me një larmi të karakteristikave të mrekullueshëm, duke përfshirë games, movies, music, internet, email dhe madje Global Position System (GPS) teknologji. GPS është sistem satelitor me bazë navigacion, që lejon përdoruesit për të përcaktuar dhe të komunikojnë vendndodhjen e tyre të saktë nga kudo në Tokë.

cell phone gps tracking Edhe pse GPS u krijua fillimisht dhe të përdorura nga ushtria amerikane, është tani në dispozicion të publikut. Kjo ka bërë që publiku i gjerë për të shijuar një mjet i përshtatshëm që u mundëson atyre të mbajnë gjurmët e të dashurit e tyre. Mirëpo, në anën rrokullisje e medaljes, GPS mund gjithashtu të jetë një mjet i përdorur nga një palë e tretë për të pushtuar jetën private të të tjerëve.

Në lidhje me telefonat celularë, GPS Tracking është në dispozicion në të dy software dhe hardware format. Cell Phone GPS software Tracker është një program që është shkarkuar në telefonin tuaj celular, ndërsa GPS hardware Tracker është një monedhë fizike të instaluar në telefonin tuaj celular. Send software e pastaj mund të instalohet në ndonjë kompjuter i cili mund të monitorojnë vendin e telefonit celular, dhe madje të bëjë një përmbledhje të lëvizjeve të telefonit celular user's.

Që një tracker GPS mund të lejojë që për të gjetur dikush, ky mjet është bërë shumë e njohur për njerëzit që duan të instaloni GPS hardware Tracker mbi partnerin e tyre ose telefonat celular fëmijëve në mënyrë që të mbajnë gjurmët e vendndodhjes së tyre. Megjithatë, ju duhet të jenë të vetëdijshëm se po aq lehtë si ju mund të aplikoni këtë pajisje për telefonat e tyre, kështu që mund të kësaj pajisje të aplikohet për të tutë. Për më tepër, çdo person mund të instaloj GPS Tracker hardware në telefonin tuaj celular ose celular e një të dashur, dhe ndjekur lëvizjet tuaj pa dijeninë tuaj. Kjo është një mundësi e frikshme, por shumë e vërtetë. Prandaj, ju duhet të mbani një sy vigjilent në telefonin tuaj celular për të mbrojtur intimitetin tuaj.

Mënyra më e mirë për të mbrojtur telefonin tuaj celular nga GPS Tracker hardware instaluar nga një palë e tretë është që të mbani telefonin tuaj për ju në çdo kohë, të lënë telefonin tuaj në mënyrë të sigurtë në shtëpi, kur ju nuk keni nevojë për ta sjellë atë me ju, dhe mos hua telefonin tuaj jashtë të gjithë, përfshirë edhe anëtarët e familjes suaj, nëse ajo nuk është absolutisht e nevojshme.

Së fundi, në qoftë se fëmijët tuaj kanë telefonat celularë, sigurohuni që ju të mbani një sy të ngushtë në përdorimin e tyre të telefonit celular. Kjo do të thotë duke i kushtuar vëmendje të njerëzve të cilët e quajnë telefonat e tyre celular kështu që ju mund të gjeni pronar i një numri telefonit këtu, nëse ju vijnë të gjithë numrin e një thirrësi ju nuk e njohin dhe dëshirojnë të mësojnë identitetin e tyre.

* Ne nuk do të spam, qira, hua ose të dhënat tuaja! *
  • Përkthyes